ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

واکنش حماس به بازداشت خطیب مسجدالاقصی

جنبش حماس با محکوم کردن اقدام اشغالگران صهیونیست در بازداشت خطیب مسجدالاقصی به دلیل تسلیت گفتن شهادت هنیه، خواستار انجام یک اقدام موثر عربی و اسلامی در برابر این تحرکات گستاخانه صهیونیست‌ها و آزادی شیخ عکرمه صبری شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از یورش نظامیان صهیونیست به منزل شیخ «عکرمه صبری»، خطیب مسجد الاقصی و بازداشت وی، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای این اقدام صهیونیست‌ها را به شدت محکوم و اعلام کرد: بازداشت شیخ عکرمه صبری و حمله مستقیم به علما و مراجع ما، با هدف حذف و به حاشیه راندن رهبران و شخصیت‌های ملی و دینی است که از هویت عربی قدس و هویت اسلامی مسجد الاقصی دفاع می‌کنند».

 

در ادامه بیانیه حماس آمده است: ما رژیم اشغالگر را در قبال امنیت شیخ عکرمه صبری و آسیب‌های جسمی یا روانی که ممکن است در معرض آن قرار بگیرد، مسئول می‌دانیم.

 

این جنبش تاکید کرد: ما خواستار آزادی فوری شیخ عکرمه صبری، انجام اقدام موثر عربی و اسلامی برای محکومیت اقدام صهیونیست‌ها در بازداشت وی، توقف مداخلات اشغالگران در امور مسجد الاقصی و محافظت از شخصیت‌های دینی و مبلغان در برابر تجاوزات فاحش صهیونیست‌ها هستیم.

 

«عزت الرشق»، یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس نیز به شدت اقدام صهیونیست‌ها در بازداشت شیخ عکرمه صبری را محکوم کرده و این اقدام را مداخله آشکار رژیم اشغالگر در امور مسجد الاقصی و تجاوز به آزادی عبادت دانست.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات تحریک آمیزی که اشغالگران علیه شیخ عکرمه صبری به عنوان یکی از مهمترین مراجع و شخصیت‌های دینی ملت فلسطین انجام داده‌اند، ما رژیم اشغالگر را مسئول کامل جان و امنیت وی می‌دانیم.

 

روز گذشته نظامیان رژیم صهیونیستی، شیخ عکرمه صبری، خطیب مسجدالاقصی را پس از یورش به منزل وی در محله الصوانه قدس اشغالی بازداشت کردند.

 

رسانه‌های عبری گزارش دادند، بازداشت خطیب مسجدالاقصی بعد از آن اتفاق افتاد که او در خطبه‌های نماز جمعه، شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را تسلیت گفته بود.

 

روز گذشته ده‌ها هزار فلسطینی با وجود محدودیت‌های شدیدی که دشمن صهیونیستی ایجاد کرده بود، در مسجدالاقصی برای شهید اسماعیل هنیه نماز میت غیابی اقامه کردند و شیخ عکرمه صبری برای این رهبر شهید مقاومت دعا خواند./ تسنیم

کلمات کلیدی: حماس خطیب آسیب
ارسال نظر
آخرین اخبار